13-05-2019
Studentenproject op Fort Harssens
Electro werkzaamheden door studenten ROC bij Fort Harssens

Afgelopen maanden hebben studenten van de Techniekcampus werkzaamheden verricht bij Fort Harssens. Hier hebben zij verschillende elektro- en metaal technische werkzaamheden verricht onder begeleiding van de vrijwilligers van Stelling Den Helder.

Op vrijdag 10 mei hebben wij samen met de studenten en de vrijwilligers een klein feestje gevierd ter afsluiting van de succesvolle samenwerking. Vanuit het ROC en RIF-project TL-Netwerk zijn wij in contact gekomen met Jack Heerlien, vrijwilliger bij Fort Harssens, waarbij plannen om de handen ineen te slaan werd gesmeden. Met veel enthousiasme hebben vanuit het ROC Marian Joustra, René Bregman, Rob Schmutzler en Ellen Swart de studenten met de vrijwilligers van het Fort begeleidt.

Vrijwilligers

De vrijwilligers hebben de studenten bedankt voor hun inzet en gaven het volgende aan:
"Wij vertellen iedere keer vol trots hoe de studenten van de Techniekcampus ons hebben geholpen met heel veel klussen en met name de aanleg van elektra!
Jullie hebben er voor gezorgd dat wij onze gasten nog veiliger door het Fort kunnen loodsen en de verlichting zorgt er voor dat deze gasten de authenticiteit nog meer kunnen bewonderen. We zijn erg trots op onze studenten en hopen in de toekomst nog meer succesvolle samenwerkingen aan te gaan!"
Join us Join us Join us

Join the movement