Contact

Over Tech@Connect

arrow
Krachten bundelen, verbinden, motiveren, stimuleren, innoveren. Dat is wat Tech@Connect probeert te bewerkstelligen samen met overheden, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en andere organisaties. Doel is om uiteindelijk meer mensen te enthousiasmeren voor een baan in de technische sector. Deze mensen zijn namelijk essentieel voor de verdere (economische) ontwikkeling in het bedrijfsleven en kennisinstellingen in de Kop van Noord-Holland.

Tech@Connect zorgt er onder meer voor dat het onderwijs en de arbeidsmarkt beter op elkaar zijn afgestemd, om de mismatch op de arbeidsmarkt in de Noordkop tegen te gaan. Ook bieden wij partners de kans vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, samen te werken in het onderwijs en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer en betere kansen.

Tech@Connect staat voor verbinding in techniek. Aan de hand van gerichte actielijnen wordt innovatie gestimuleerd, het bestaande bedrijfsleven ondersteund en mogelijke nieuwe ondernemers en sectoren aangemoedigd zich in de Kop van Noord-Holland te vestigen. Alles om krachtig in de Kop te zijn.


Contact

Meer weten over Tech@Connect? Wil je ook aansluiten als partner? Heb je inspirerende idee├źn om onderwijs en arbeidsmarkt meer op elkaar aan te laten sluiten? Wij horen graag van je. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en we nemen contact met je op!
Join us Join us Join us

Join the movement