SEW Oil & Gas
SEW is een dynamische onderneming.  De SEW-groep ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leiding- en transportsystemen, constructiewerken, machines en apparaten en een groot aantal ‘speciale producten’. Allemaal maatwerk, vaak klant specifiek, van zeer complex tot relatief eenvoudig. De SEW-groep te weten: SEW Oil & Gas en SEW Food & Process  bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. 
SEW Oil & Gas
SEW Oil & Gas
seworks.nl


Onze divisie Oil & Gas is een gespecialiseerde dienstverlener in de offshore industrie. SEW O&G fabriceert grote constructies en procesinstallaties die door eigen teams worden gemonteerd aan boord van de gas- en olieproductieplatforms op de Noordzee.


Onze divisie Food & Process is voornamelijk werkzaam in de voedingsmiddelen en procesindustrie. Binnen deze werkgebieden kunnen wij alle ontwerp- en constructiewerkzaamheden verzorgen,  nieuwe apparatuur en/of systemen of modificaties aan bestaande systemen en tevens de volledige installatie op locatie verzorgen. Tevens verzorgen wij  preventief en/of correctief onderhoud, assemblage en reparatie op locatie bij de opdrachtgever.

Contact opnemen met SEW Oil & Gas

Join us Join us Join us

Join the movement