ROC Kop van Noord Holland
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland.
ROC Kop van Noord Holland
ROC Kop van Noord Holland
www.rockopnh.nl
info@rockopnh.nl


Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie


Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. De onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland dreigde aangetast te worden, iets wat alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingscentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier bleven zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Initiatieven

Monteur van de Toekomst

Wilt u meewerken aan het ontwikkeltraject van de opleiding tot monteur van de toekomst?

Monteur van de Toekomst

Periode
02-01-2020 t/m 30-11--0001
Regio
Den Helder
Hollands Kroon
Schagen
Texel
Deelnemende partners
ROC Kop van Noord Holland
Projectmanager
Marjan Joustra

Contact opnemen met ROC Kop van Noord Holland

Join us Join us Join us

Join the movement