Port of Den Helder
NV Port of Den Helder is verantwoordelijk voor de economische ontwikkeling, beheer, onderhoud en exploitatie van het civiele deel van de haven.
Port of Den Helder
Port of Den Helder
www.portofdenhelder.eu/nl


Het havenbedrijf faciliteert, stimuleert en co├Ârdineert nieuwe activiteiten, investeringen en ontwikkelingen in en rond de haven, waarbij ruimte wordt geboden voor ambities van bedrijven.

De internationale zeehaven van Den Helder biedt een zee aan mogelijkheden. Behalve dat het de thuisbasis vormt voor een groeiend aantal offshore-gerelateerde ondernemingen, is ook de vloot van de Koninklijke Marine hier gevestigd, evenals een moderne visafslag. In de directe omgeving is bovendien Den Helder Airport gevestigd, de grootste helikopterluchthaven van Nederland waar Port of Den Helder nauw mee samenwerkt.

De zeer gunstige geografische ligging van de haven biedt ongekend veel mogelijkheden voor (watergebonden) ondernemingen. Door de veelzijdigheid aan civiele en maritieme ondernemingen, biedt de locatie meer dan alleen bedrijvigheid. Ook kennisinstituten, onderzoeksinstellingen en onderwijs hebben hun weg naar Den Helder gevonden.

Een intensieve samenwerking met diverse partijen is onontbeerlijk voor de ontwikkeling van het gebied. En dat lukt, gezien de reeds gerealiseerde projecten en de ambitieuze plannen voor de toekomst.Contact opnemen met Port of Den Helder

Join us Join us Join us

Join the movement