Peterson
Wij bieden onmisbare logistieke oplossingen die de norm bepalen op het gebied van veiligheid, kwaliteitscontrole, logistieke ondersteuning en aanverwante activiteiten.


Onze goede reputatie en trackrecord als het gaat om het optimaliseren van geïntegreerde toeleverings- en logistieke processen leiden tot langdurige relaties met klanten over de hele wereld.

Wij waken over de activiteiten van onze klanten en die van onszelf, steeds vanuit een ander perspectief, en ontwikkelen nieuwe, innovatieve oplossingen om onze klanten beter te kunnen ondersteunen. De markt vraagt immers meer technologie, meer flexibiliteit en oplossingen op maat.


Wij passen onze expertise op zo'n manier toe dat we meer waarde kunnen creëren met minder input. We maken optimaal gebruik van nieuwe technologie en werken maximaal samen aan gemeenschappelijke doelen. Hoe? Met onze eigen multi-user eLogistics-applicaties.

Door goed naar onze klanten te luisteren weten we wat hun eisen en wensen zijn. We werken aan positieve, open relaties om samen succesvol te zijn. We hechten veel belang aan relaties die steunen op gedeelde ervaringen en wederzijds vertrouwen, en streven naar langdurige partnerships om op een duurzame manier aan kostenbesparing te kunnen doen.

Vertrouw op Peterson als uw operations partner en weet dat uw bedrijfsmiddelen op het juiste moment en in de juiste conditie aankomen op de juiste locatie.

Contact opnemen met Peterson

Join us Join us Join us

Join the movement