04-02-2022
Pet Den Helder 7 t/m 17 juni 2022

Pet Den Helder 7 t/m 17 juni 2022

PET Den Helder
PET Den Helder staat open voor leerlingen van basisscholen uit de gemeenten Den Helder, Texel, Hollands Kroon en Schagen. PET Event is onderdeel van het programma van Sterk Techniekonderwijs en wordt ondersteunt door de regionale overheden, het ROC Kop van Noord-Holland en het bedrijvennetwerk Tech@Connect. Pet Den Helder bestaat sinds 2018.

Het Promotie Evenement Techniek (PET) in Den Helder vindt plaats bij TekPark op Willemsoord van 7 t/m 17 juni 2022. TekPark is een vaste locatie waar kennismaken met techniek en de 7 Werelden centraal staat. Voor leerlingen van basisscholen, maar ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Dankzij de samenwerking met bedrijven uit de regio en de inzet van sport, game-technologie en Lego biedt TekPark een inspirerende omgeving waar leerlingen hun talent kunnen ontdekken.

Ondanks Corona gaat PET Den Helder 'gewoon' live door. TekPark biedt dusdanig veel ruimte dat workshops conform de gestelde Corona-maatregelen kunnen plaatsvinden. Zowel 's morgens als 's midags kunnen maximaal honderd leerlingen ontdekken en doen.

Doelgroep: Leerlingen groep 7 en 8

Meer info op www.petevents.nl/pet-den-helder

Join us Join us Join us

Join the movement