TECH@MAP

Wil jij met jouw bedrijf ook zichtbaar worden op de Tech@Map? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.
Doe mee met dit initiatief

De regio als leslokaal: een mooie samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.


De technische sector is grenzeloos – nét als de mogelijkheden. Want overal waar we werken, leren, ontdekken en creëren zijn technici nodig.
De Tech@Map verbindt scholen, studenten en bedrijven in Noord-Holland Noord én daarbuiten. Door écht samen te werken verbeteren we het onderwijs en creëren we nieuwe banen – de banen van nu én van de toekomst. De Tech@Map is een interactieve kaart met een overzicht van technische bedrijven en opleidingen in de regio Noord-Holland Noord én verder.

Wat voor techniekbedrijven zitten er nou eigenlijk in de Kop van Noord-Holland?!


Om een goed beeld te geven van techniekopleidingen en technische functies, neemt de Tech@Map leerlingen aan de hand van de zeven werelden van techniek mee op een uitdagende ontdekkingsreis. We laten zien dat studenten gewoon in de eigen regio kunnen blijven wonen en in Noord-Holland Noord bij de gaafste, meest innovatieve – en trotse – bedrijven aan de slag kunnen.

Tech@Map: zet jouw bedrijf of school écht op de kaart!

INITIATIEFNEMER


De Kop van Noord-Holland kent een krachtig en zich sterk ontwikkelend maritiem en technisch georiënteerd bedrijfsleven. Een regio met potentie, maar ook een regio met uitdagingen. Voor de verdere (economische) ontwikkeling en het ontwikkelen van innovaties door het bedrijfsleven en kennisinstellingen, is behoefte aan goed opgeleide en technisch geschoolde mensen. Om mismatch op de arbeidsmarkt in de Noordkop tegen te gaan, is Tech@Connect ontwikkeld. Het initiatief van de provincie Noord-Holland biedt overheden, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en andere organisaties een passend podium om beter en effectiever samen te werken.
Join us Join us Join us

Aanmelden voor
dit initiatief