TECH@MAP

Wil jij met jouw bedrijf ook zichtbaar worden op de Tech@Map? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.
Doe mee met dit initiatief

Wat voor techniekbedrijven zitten er nou eigenlijk in de Kop van Noord-Holland?!


Vanuit het TL-Netwerk zijn wij i.s.m met Druktemaker druk bezig met de ontwikkeling van de ‘technische kaart van Den Helder’: via deze kaart maken wij het leerlandschap in de techniek zichtbaar voor scholen en studenten.
De kaart is de concretisering van een proces om een duurzaam netwerk te realiseren op het gebied van werken en leren in de techniek.

Doel van de kaart is om inzicht te krijgen in het effectief en efficient inzetten van mensen en middelen voor leren in de techniek.INITIATIEFNEMER


De Kop van Noord-Holland kent een krachtig en zich sterk ontwikkelend maritiem en technisch georiënteerd bedrijfsleven. Een regio met potentie, maar ook een regio met uitdagingen. Voor de verdere (economische) ontwikkeling en het ontwikkelen van innovaties door het bedrijfsleven en kennisinstellingen, is behoefte aan goed opgeleide en technisch geschoolde mensen. Om mismatch op de arbeidsmarkt in de Noordkop tegen te gaan, is Tech@Connect ontwikkeld. Het initiatief van de provincie Noord-Holland biedt overheden, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en andere organisaties een passend podium om beter en effectiever samen te werken.
Join us Join us Join us

Aanmelden voor
dit initiatief