Rabobank GameDay

Partner worden van Rabobank GameDay? Wij hebben een uitgebreide propositie en leveren graag maatwerk. Een prachtige kans om uw organisatie te koppelen aan de jeugd en samen de regio op de kaart te zetten. Kijk voor meer informatie op www.game-day.nl
Doe mee met dit initiatief

GameDay biedt sport, leren en werk van de toekomst.


Sporten die populair zijn bij jongeren tussen 12 en 28 jaar. Moderne spelen als e-sports, VR, playseats en drone racen worden aangeboden met fysieke activiteiten als een obstacle course, crossfit, een voetbalplein met digitale sutu wall en lasergamen. Opnieuw zijn er eyecatchers als ChaseTag, Freerunnen en BMX Airbag. Dit jaar breiden we uit met een techniekplein. Deelnemers kunnen sleutelen aan en racen met radiografisch bestuurbare auto’s, robots bouwen, programmeren en zich andere ‘21st century skills’ eigen maken in competitieverband.

Het bijzonder aan GameDay is het bereik


Met partners als de Koninklijke Marine, Power Unlimited, Gamer.nl en meerdere populaire influencers bereiken we online 2.5 miljoen mensen mensen in de doelgroep. Een unieke kans voor uw organisatie om uzelf zichtbaar te maken. Via GameDay Work kan u actuele vacatures plaatsen. Zon zetten we het bereik om in arbeidsmarktcommunicatie. 

INITIATIEFNEMER


De Kop van Noord-Holland kent een krachtig en zich sterk ontwikkelend maritiem en technisch georiënteerd bedrijfsleven. Een regio met potentie, maar ook een regio met uitdagingen. Voor de verdere (economische) ontwikkeling en het ontwikkelen van innovaties door het bedrijfsleven en kennisinstellingen, is behoefte aan goed opgeleide en technisch geschoolde mensen. Om mismatch op de arbeidsmarkt in de Noordkop tegen te gaan, is Tech@Connect ontwikkeld. Het initiatief van de provincie Noord-Holland biedt overheden, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en andere organisaties een passend podium om beter en effectiever samen te werken.
Join us Join us Join us

Aanmelden voor
dit initiatief

Initiatiefnemers van Rabobank GameDay zijn Theater de Kampanje, Druktemaker media, Pride, Rabobank Kop van Noord Holland en de gemeente Den Helder.